jueves, 30 de junio de 2011

ENTRENO A RAJADELL,CAL MASANA

Entrenando en Rajadell...Con David,Jesus,Albert,Antonio,Felix jr.Gerad,Jose,Japo,Marcos,Felix y yo un servidor!!!Hasta la proxima!

miércoles, 29 de junio de 2011

SORTIDA DIUMENGE DIA 3


Hola Socis, aquest diumenge dia 3 de Juliol no es farà la sortida com sempre.
Aquest diumenge sortirem a fer una trobada de penyes amb més clubs.
La marxa és a torre d'Oristà, amb dos recorreguts diferents, un curt, per avinyo i sant feliu de Saserra de 75 km.
i un altre més llarg per Avinyo, Santa Maria d'Olo, i Oristà, de 95 km.
La sortida és de la Plaça Sant Domènec a les 7:30 h.
De hi ha sortirem totes les penyes cap Oristà, el preu de l'esmorzar és tancat i són 7,50 €. preguem que puguin confirmar el més aviat possible la seva assistència per si poder tenir-ho tot preparat, el podeu confirmar en el xat de la penya, per correu electrònic acvilatorrada@hotmail.com o telf. 676962782 Agustin. Moltíssimes gràcies a tots!

Juanmi Gana en St. Pere Sallevinera

http://www.regio7.cat/esports/2011/06/29/juanmi-guerra-sendu-quarta-cursa-trobada-penyes/153103.html

domingo, 26 de junio de 2011

Salida a Castellnou





Hoy fuimos a Castellnou,y luego Vilaredas,salieron 80 Km. y no a estado mal pera ser un dia de puente etc...Se noto que ya llegó el verano,hizo un bastante calor,pero se podia aguantar,dejamos unas fotos de la salida!!

lunes, 13 de junio de 2011

Sortida a Rasos amb Jaume Rovira



Ahir va ser la sortida a Rasos amb Jaume Rovira, tot i passar gairebé tota la setmana amb pluja el diumenge es va portar, va fer un dia esplèndid per paracticar ciclisme i vam anar uns 50 aprox.
Sortim cap a cardona on allà fem un petit reagrupament, i després tots al seu destí, un sector com ja es va acordar van anar a esmorzar a Can Rosal passant per l'Espunyola, i un altre van pujar directament a Rasos, després tots van baixar també a Can Rosal i cap a casa per les Vilaredes. Al final 150 km.
Des
Amics Ciclistes volem donar-vos les gràcies a tots els participants, Bicis Toni, a U.C.Sant Vicenç,P.C.Bonavista i una abraçada al nostre amic i amic de tots Jaume rovira. una vegada més gràcies i fins la propera!!