domingo, 24 de marzo de 2013

SORTIDA A MONISTROL DE CALDRS

Hola socis, avui era sortida a Monistrol de Calders i tornada per Mura, a estat una sortida molt bonica, amb moltíssima assistència, des del el club, donar-vos les gràcies a tots per fer els diumenges tan agradables per poder practicar ciclisme,.
Deixem unes fotos.







































martes, 19 de marzo de 2013

OFERTES PER A TOTOS ELS SOCIS

Hola socis, us passem unes ofertes molt interessants de CENTRE VISIO per a tots els socis de la penya, només presentant el carnet de soci, si algun soci no el té o l'ha extraviat que es posi en contacte amb qualsevol membre de la junta i es ho farem arribar.
A part de totes les ofertes que us adjuntem en l'arxiu, dir-vos que si algú va fer la Duatló de St Fruitós, per motius de l'esdeveniment a tots els que comprin en el transcurs de la data unes ulleres de sol a CENTRE VISIO li sortirà la inscripció gratuita.
Salutacions i moltes gràcies



CLASSIFICACIO REGULARITAT A DIA 17-03-2013


CLASSIFICACIO DAUS A DIA 17-03-2013


domingo, 17 de marzo de 2013

SORTIDA A ESPARREGUERA

Hola Socis, avui era la sortida a Esparreguera, era un dia gris, fresc i molt humit, tot i aixi hem sortit 11 valents a intentar completar la ruta ... Encara que el temps avui ens a guanyat, i a Castellebell decidíem de tornar per Marganell.
Avui el temps ens a vençut, però el proper dia...Ni el fred, ni l'aire ni l'aigua ens aturarà!! Deixem unes fotos de la sortida.