lunes, 21 de abril de 2014

FESTA DE LA PRIMAVERA

Hola socis, com ja saben els més veterans del club, la penya col · labora amb l'Ajuntament a la caminada de la Festa de la Primavera, el club com col · laborador aporta voluntaris per poder organitzar aquest esdeveniment, que es farà aquest any el dia 27-04 -2014, per compensar els voluntaris de l'ajuda, la penya els apuntara  els Kms i la sortida que es faci aquest dia, si hi ha algun voluntari que vulgui ajudar que truqui al ser possible abans del 24-04-2014 al 676962782 - Agustin! Moltes gràcies.

domingo, 20 de abril de 2014

CLASSIFICACIO REGULARITAT A DIA 20-04-2014


CLASSIFICACIO DAUS A DIA 20-04-2014


SORTIDA DIUMENGE DIA 20-04-2014

Hola socis, avui sortida passada per aigua! 
Tot i ser pont de Setmana Santa, de veure estat plovent ... uns quants valents s'han presentat fer la ruta! 
Sense ploure però amb el terra xop, hem sortit a fer la ruta, arribant a Navarcles ens a començat a ploure fort!! Hem anat Artes amb l'esperança que parés però just sortir una altra vegada, i plovent hem pogut tornar sans i estalvis! 
Salutacions!







jueves, 17 de abril de 2014


SORTIDA DIUMENGE 13 D'ABRIL: ESPARREGUERA PER COLLBATÓ

Hola socis,

Aquest diumenge vam fer una sortideta més facileta cap a Esparreguera per Collbató. Va ser una sortida no tan multitudinària però molt maca ja que vam tornar a gaudir d'un bon matí de sol.

Com sempre es va disfrutar d'un bon matí de germanor amb molt bon ambient, aspecte característic del nostre grup. Que collons!!, perquè som un grupet de gent molt maca. 

Apa, fins el proper diumenge. Ànims i pedalades!!!


















STOCK DE ROPA A DIA 17-04-2014


viernes, 11 de abril de 2014

Roba de la penya en liquidació!!

Hola soci, t'informem que tenim roba de la penya en liquidació!! 
els preus són per a socis, per reservar alguna peça trucar o Wahtsapp al 676 962 782 Agustín
També estaré demà dissabte al pavelló de 16 a 17 per si alguin vol recollir, Salutacions!!


martes, 8 de abril de 2014


SORTIDA DIUMENGE 06 ABRIL PUJADA NOVA GENÈTICA

Hola socis,

Com ja sabeu aquest passat diumenge es va fer la sortida al Pantà de St. Ponç, pujant pel Cardener per una carretera que alguns dels socis vam descobrir per primera vegada. Després del tradicional esmorzar al restaurant del Pantà uns quants valents vam continuar la ruta establerta realitzant la sempre exigent pujada de nova genética.

Va ser una exigent sortida però que vam gaudir gràcies a un fantàstic dia de sol, perfecte per disfrutar d'un matí de ciclisme en família.

La sortida cal dedicar-la al nostre soci Jesús que ens va donar un fort ensurt al patir una caiguda però que gràcies a Déu no va necessitar més que una mica de chapa i pintura! És un tiu fort!!

Apa Ànims i Pedalades






















CANVI DEL DIA DE LA CRONO

Hola socis, comunicar-vos que la Crono Moli de Boixeda - St Joan de V. del dia 27-04-2014 es passa al dia 04-05-2014 i el dia 27 es farà la sortida de l'Estany. Moltes gràcies

jueves, 3 de abril de 2014


1ª CRONO SANTPEDOR - CALLÚS

Hola Socis, per fi ja tenim el reportatge de la primera crono de la temporada!

Ara ja comença la competi de veritat. Si,si ja tenim el primer lider de la temporada, el Súper Blanquito junt amb el nostre Presi-guia, seguit molt d'aprop per l'Oscar i el Samu. Però que no s'adormin que la resta venim amb molta força! Senyors aquest any hi ha nivell de veritat i es promet lluita fins al final.

Com sempre la sortida va finalitzar amb un gran esmorzar al bar del Mikel on es va continuar amb el pique de bon rotllo entre tots els participants del dia.

Ànims i Pedalades!!