lunes, 28 de julio de 2014

BOTIFARRADA 2014

Hola socis, ahir va ser la botifarrada amb la penya, com en els últims anys vam anar al berenador can Pradell, 
aprofitant la bona germanor que hi ha entre tots ...vam riure, vam menjar .. i en general vam pasar un bon dia entre amics, on fins i tot vam fer un petit joc per als més petits!! 
També volem aprofitar per agreir a tots la vostra assistència i un incís una mica més especial a Marcos, Manuel i David per la bona organització!! 
I per últim a tots els socis, desitjar-vos un bon estiu i unes bones vacances! 
Ens veiem al setembre amb les piles ven carregades que això continua!!!!!!!!





















jueves, 24 de julio de 2014



PROVA EN LÍNIA PUJADA AL CASSOT

Benvolguts socis i seguidors,

El passat diumenge vam tenir la nostre prova estrella amb la pujada en línia al "Coll del Cassot". Així cap a les 9:00h del matí es va donar el tret de sortida i en principi es va fer una sortida neutralitzada però ben aviat es van anar creant diferents grups on cadascú vigilava el seu adversari segons cada categoria.

Al capdavant anaven el grup dels líders on el nostre maillot vermell, Oscar Álvarez, va imposar la seva categoria guanyant la prova amb comodita fora dels punts. Als punts cal destacar l'arrivada en primer lloc del Cristian seguit molt d'aprop del Jose Ramon i en tercera posició el nostre especialista en alta muntanya l'Arturo. Cal fer una especial menció al nostre Presi que va fer la bestiesa de fer la pujada en Tándem en solitari quedant en una meritòria 4a posició.

Posteriorment i una vegada acabada la prova es va anar a prendre l'esmorzat de rigor aquesta vegada al Bar Isaac on com sempre vam gaudir d'una bona estona de germanor i piques de bon rotllo.

Apa Ànims i pedalades i fins la propera.



































lunes, 21 de julio de 2014

BOTIFARRADA DIA 27-07-2014


Hola Socis, com ja sabeu aquest diumenge toca l'esperada botifarrada i com sempre la penya ens convida al berenador i la Botifarrada!! 
Informar-vos que l'Horari serà al Morros Trulllas a les 11:00 h en punt del matí, ens anirem tots al berenador Can Planell de Monistrolet, ja sabeu que podeu portar algun familiar i amic, no hi ha cap problema, estan tots convidats sempre i quan hagueu informat amb antelació als organitzadors de l'esdeveniment, d'altra banda que com cada any si algú vol portar alguna cosa per menjar, beure .... pot fer-ho sense problemes! 
L'objectiu és fer germanor i conservar el bonissim ambient que té aquesta fantàstica penya! 
Ens veiem el diumenge!!