domingo, 28 de septiembre de 2014

PROVA MOIA - CALDERS

Hola socis, avui era l'última prova del campionat intern del club. 
Abans de res volem agrair a: 
Carmen, Sonia, Ester, Carol, David i Manuel, la colaboració amb el club, sense ells aquest campionat no hagués estat possible. MOLTÍSSIMES GRÀCIES !! 
I el que s'ha dit, avui s'ha acabat el campionat de proves internes del club. 
El nou i merescut campió a estat Samuel Garcia, amb 488 punts a estat sempre entre els dos primers. 
El Sub campió a estat Jose Ramon, amb un campionat de menys a més, sumant avui un ajustat 2n lloc. 
I el 3r a estat Cristian, a sabut aprofitar el seu terreny per aconseguir uns meritoris 469 punts que li han donat el bronze. 
d'altra banda donar molts ànims a J.L.Figeroa jr. que avui no a pogut venir a compentir el pòdium per unes maleïdes angines, ànims i l'any que ve... Gassss !! 
A aquests donar-los l'enhorabona pels resultats, però a tota la resta felicitar-vos, per venir diumenge a diumenge i ser tan fidels a la penya,moltes gràcies !!! 
Deixem unes fotos de la Sortida !!!






























PROVA. MOIA-CALDERS


CLASSIFICACIO FINAL.TEM.2014. PROVES



CLASSIFICACIO REGULARITAT A DIA 28-09-2014


CLASSIFICACIO DAUS A DIA 28-09-2014


jueves, 25 de septiembre de 2014


21/09/2014 SORTIDA SANTUARI DE PINÓS

Hola companys,

Com tots sabeu el passat diumenge vam fer una de les sortidetes més maques a la vegada que dura amb la pujada al Santuari de Pinós i posterior pujada a Castelltallat.

Aquesta vegada la colla va ésser una mica més reduida de les darreres sortides però tot i això ens vam aplegar una colla de valents per fer front a les rampes de fins al 19% per aconseguir la fita de Santuari de Pinós. Una vegada arribat al Santuari vam gaudir del nostre esmorzar i posteriorment alguns vam fer la pujada no tant exigent cap a Castelltallat.

Cal fer especial menció que degut a la fallida del lider  de la regularitat es va donar un canvi de lider encapçalant ara la classificació el Medina.

També cal fer esment que la Penya va estar representada a la Marxa Tondo pels nostres socis Fede, Àlex i Moi. 

Apa ànims, pedalades i molta força pel cap de setmana vinent on es derimirà la classificació final a les diferents categories amb la darrera crono de la temporada.

Sort a tothom pel diumenge!!!