viernes, 24 de julio de 2015



CLASSIFICACIONS ACTUALITZADES A 19/07/2015




SORTIDA 19/07/2015 MOIÀ-LA GRANERA-MONISTROL CALDERS

Hola socis i amics,

El passat diumenge vam realitzar una excursió per la nova comarca del Moianès, anant cap a Moià, Castellterçol, La Granera, Monistrol de Calders, Calders, Artés i Sant Joan.

Aquesta sortida és el que normalment en l'argot ciclista s'acostuma a dir com a etapa trencacames, amb constants pujades i baixades, amb cotes no massa exigents però prou dures si es fan a un ritme viu.

Així, com cada diumenge vam iniciar l'etapa del dia a les 8:00h del matí, plens de força i ganes per compartir un bon matí de ciclisme i bon rotllo, fent el primer tram fins Moià.
















Una vegada vam arribar a Moià vam gaudir del nostre esmorzar ben merescut i com sempre, vam aprofitar una estoneta per fer sobretaula i la foto de família amb la panxa ben plena.








Seguidament vam reprendre la marxa cap a la segona part de l'etapa. Cal fer especial menció a les boniques vistes de la carretera entre Castellterçol i el trencall de la carretera cap a Monistrol de Calders per qui no se la conegui. Realment val la pena, ja que és una d'aquestes carreteres per gaudir del nostre esport.

















Apa, ànims i pedalades i recordeu que us esperem demà a tots els que us heu apuntat a la SORTIDA EN FAMÍLIA.


sábado, 18 de julio de 2015

viernes, 17 de julio de 2015



SORTIDA 12/07/2015 EXCURSIÓ MONTSERRAT-PONT DE VILOMARA


Benvolguts socis i amics,

La setmana passada degut a trobar-nos en plena onada de calor vam haver d'anul·lar la sortida a les Caves per no disposar de cotxe d'assistència, indispensable en tirades llargues pel subministrament líquid.

Així, es va programar una sortideta força exigent amb la pujada a Montserrat pel costat llarg direcció Xup, Salellas i els Brucs, tornant després de fer cim per Esparreguera, Sant Vicenç i el Pont de Vilomara.
Així, preveient la forta calor d'aquests dies, vam encarar la pujada cap a Montserrat a primera hora del matí, cadascú al seu ritme fent l'agrupament de tot el grup just al cim del port.















Una vegada fent cim, és un bon moment per comentar la jugada ...



... i posteriorment una vegada fet l'agrupament vam fem via cap a Esparreguera on vam gaudir d'un bon tiveri, i d'una bona estona de "COLEGUEO"








Però es clar, després de la bona machacada que ens vam donar.................




........ i com que no sempre tot és gauidr pedalant, que s'ha de dir és el que més ens agrada i és pel que ens reunim cada diumenge.... TU AL FINAL DEL DIA I DE TANT EN TANT... unes bones birres de final de sortida. 




Apa, ànims, pedalades i fins aquest diumenge!!!