jueves, 6 de julio de 2017


SORTIDA CALAF- ELS MOLINS 02/07/2017

El passat diumenge vam fer una molt maca sortida per la comarca del Bages-Anoia.

ITINERARI: ST. JOAN V, RAJADELL, CALAF (ESMORÇAR), EL RUBIO, ELS MOLINS, MAIOLES (REAGRUPAMENT), ST. PERE SALLAVINERA, ALT PALLARÉS (REAGRUPAMENT), ST. JOAN V.

Com sempre va fer la sortida des del bar SOLER de Sant Joan de Vilatorrada a les 8:00h del matí amb una temperatura perfecte per la pràctica del Ciclisme, temperatura que ens va acompanyar durant tota la jornada.

Així, vam sortir una bona colla en direcció a Calaf amb moltes ganes de bici després que la setmana passada no van tenir sortida de Calendari per l'organització de la primera marxa que els Amics Ciclistes realitzavem: La VilaBTTorrada.



















Cap a les 9.30 vam arribar a Calaf per fer la parada tècnica al Restaurant el Parador on la mestressa ens tracta i cuida amb molt de carinyo. En l'esmorzar vam gaudir d'una bona estona de companyerisme entre tots i al final ens vam fer la foto de record.




Amb els dipòsits plens d'energia vam començar a fer via cap a les rampes del Rubió per posteriorment gaudir del sempre espectacular paisatge dels Molins de Vent.











Com sempre cal agrair la feina ben feta en l'assistència amb coche dels nostre soci el Manuel Milla amb la seva simpatiquísima dona la Rosa. SOU UN CRACKS!!

Apa us esperem el proper diumenge.

FORÇA AMICS CICLISTES






No hay comentarios:

Publicar un comentario