viernes, 24 de julio de 2015


SORTIDA 19/07/2015 MOIÀ-LA GRANERA-MONISTROL CALDERS

Hola socis i amics,

El passat diumenge vam realitzar una excursió per la nova comarca del Moianès, anant cap a Moià, Castellterçol, La Granera, Monistrol de Calders, Calders, Artés i Sant Joan.

Aquesta sortida és el que normalment en l'argot ciclista s'acostuma a dir com a etapa trencacames, amb constants pujades i baixades, amb cotes no massa exigents però prou dures si es fan a un ritme viu.

Així, com cada diumenge vam iniciar l'etapa del dia a les 8:00h del matí, plens de força i ganes per compartir un bon matí de ciclisme i bon rotllo, fent el primer tram fins Moià.
















Una vegada vam arribar a Moià vam gaudir del nostre esmorzar ben merescut i com sempre, vam aprofitar una estoneta per fer sobretaula i la foto de família amb la panxa ben plena.








Seguidament vam reprendre la marxa cap a la segona part de l'etapa. Cal fer especial menció a les boniques vistes de la carretera entre Castellterçol i el trencall de la carretera cap a Monistrol de Calders per qui no se la conegui. Realment val la pena, ja que és una d'aquestes carreteres per gaudir del nostre esport.

















Apa, ànims i pedalades i recordeu que us esperem demà a tots els que us heu apuntat a la SORTIDA EN FAMÍLIA.


No hay comentarios:

Publicar un comentario