viernes, 10 de julio de 2015


SORTIDA A RASSOS DE PEGUERA 05/07/2015 - MARXA ROVIRA-

Hola amics i socis,

Com tots sabeu el passat diumenge vam fer la pujada a Rassos de Peguera acompanyats pel nostre amic més il·lustre, el Jaume Rovira.


La sortida es va iniciar a les 7:00h del matí des de la Plaça de Sant Domènec de Manresa en direcció a Sallent on ens esperava el Rovira. Una vegada ens vam, agrupar vam anar cap al nostre repte al capdamunt dels Rassos.

Una vegada vam assolir el cim vam fer la foto de família, i aprofitant el 5é aniversari de la nostra Penya i en mostra d'agraiment al recolzament que el Jaume Rovira sempre ens ha donat en cadascun d'aquest anys, li vam fer entrega d'un maillot fent-lo soci d'honor d'Amics Ciclistes de Sant Joan.





Una vegada ja assolit el cim vam enfilar la baixada cap a la Colònia Rosal on tothom que va poder va fer un refrigeri per fer una mica de "jolgorio".







Us deixem unes quantes fototes més de la totalitat de la sortida:



























Fem un especial agraïment al nostre amic Jose Luís Figueroa Senior, ja que sense el seu suport amb l'avituallament continu d'aigua  hauria sigut impossible el desenvolupament de la marxa. GRÂCIES COMPI!!

Apa, ànims i pedalades.


No hay comentarios:

Publicar un comentario